Hekstra Rietdekkers

Van rieten daken op huizen en schuren tot projecten van enkele duizenden vierkante meters rieten dak. In de ruim 85 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben we de meest uiteenlopende daken mogen rietdekken. Of het nu gaat om een compleet rieten dak of om het onderhoud, bij elke opdracht streven wij naar 100% klanttevredenheid.

Rieten daken zijn prachtig en geven een gebouw extra uitstraling. Naast mooi is een rieten kap ook vooral duurzaam. De isolatiewaarde is namelijk enorm hoog: een goed geïsoleerd rieten dak houdt het huis zomers lekker koel en ‘s winters heerlijk warm. Eeuwen geleden waren het vooral boerderijen en molens die voorzien werden van rieten daken, tegenwoordig ook veel (nieuwbouw) woningen en gebouwen. Daarbij zien we de meest uiteenlopende vormen en constructies. Bekijk onze recente projecten voor de mooiste daken.

Niet alleen de jarenlange ervaring als rietdekkers maakt ons expert, ook het feit dat een aantal van ons zelf in een huis met een rieten dak woont. We weten hoe belangrijk het is dat er uitsluitend hoogwaardig materiaal wordt toegepast. Dat in combinatie met goed onderhoud zorgt voor een extra lange levensduur.

We komen graag bij u langs voor het bespreken van mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons bedrijf. Maak hier uw afspraak.

Lees meer
Jan Janssen
"Het resultaat is prachtig! "

Onlangs heeft Hekstra mijn woonboerderij voorzien van een nieuwe riet kap. Ik ben erg tevreden over het verloop van de renovatie en al helemaal over het eind resultaat!  Super!


meer referenties
Vrijblijvende offerte?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat.

Contact

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons bellen op 0511 421 306.

Wij werken voor:

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en schrijf u in voor onze nieuwsbrief