Over ons

Hekstra BV is specialist in het creeren van een prettige woon- en/of werkplek. Van het plaatsen van rieten daken en dakkapellen tot woningbouw en renovatie. Dat doen we in Damwoude, maar ook in de rest van Nederland en daarbij voeren we de volgende bedrijfsnamen:

Al 80 jaar rietdekker

Hekstra BV levert al meer dan 80 jaar topkwaliteit op het gebied van rieten daken. Onze vakmanschap en expertise zetten wij in zodat uw dak een nostalgische, exclusieve uitstraling krijgt. Om rieten daken van hoogwaardige kwaliteit te garanderen maken we gebruik van topkwaliteit riet. Behalve riet dekken heeft Hekstra ervaring verworven in het aanbrengen van uilenborden, dakkapellen, dakramen en kapconstructies.

Ook aannemer sinds 1980

Na verloop van tijd rees de vraag naar aannemers en sprong Hekstra in en sinds 1980 voeren wij ook de naam Fries Aannemersbedrijf B.V. Sindsdien verzorgen we ook graag uw verbouwing, renovatie of uitbouw.

Exclusief leverancier van kunststof riet sinds 2000

Patentriet Nederland BV is sinds 2000 actief in het leveren en aanbrengen van kunststof rieten daken. Patentriet wordt al meer dan 20 jaar succesvol toegepast in de nieuwbouw en bestaande bouw.

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat.

Contact

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons bellen op 0511 421 306.

Wij werken voor:

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en schrijf u in voor onze nieuwsbrief