Rieten daken voor zorgspectrum Het Zand in Zwolle

Voor Zorgspectrum Het Zand in Zwolle hebben de rietdekkers van Hekstra de locatie Oude Mars van een nieuw uiterlijk voorzien, in opdracht van Schutte Bouw uit Zwolle. De bewoners van het verpleeghuis wonen nu onder een prachtig echt rieten dak.

Locatie Oude Mars, Zwolle

Stichting Zorgcentrum Het Zand biedt zorg aan ouderen en (jonge) verpleeghuiscliƫnten. Deze cliƫnten wonen er zelfstandig, in een koop- en huurappartement met de zorg binnen handbereik of in een groepswoning. Het zorgcentrum is gevestigd op zes locaties, waaronder de locatie Oude Mars. De locatie Oude Mars is een boerderijtype met binnenplaats en bevindt zich op een mooie plek in Zwolle-Zuid aan de rand van het landgoed Zandhove.

Rieten dak met dakkapellen

In totaal omvatte het project ongeveer 2300 m2 aan rieten dakbedekking. Het riet is aangebracht op een dichte ondergrond, oftewel een schroefdak. Niet alleen is het dak bedekt maar zijn er ook dakkapellen geplaatst. Daarnaast is het dak afgewerkt met koperen stukken. De vakfederatie heeft het hele project goedgekeurd. Meer over dit project vindt u op hekstra.nl/hekstra-rietdekkers

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat.

Contact

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons bellen op 0511 421 306.

Wij werken voor:

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en schrijf u in voor onze nieuwsbrief