Wij bouwen jouw ultieme thuisgevoel!

meer dan 80 jaar vakmanschap

Bouwers

Bij ‘thuis voelen’ denk je direct aan het huis waar je woont. Je voelt je er veilig, het is een fijne plek om te zijn. Vroeg of laat kom je op een punt dat je een bouwbedrijf nodig hebt – tenminste als je zelf geen timmerman bent. Bijvoorbeeld als je een nieuw huis laat bouwen of een verbouwing wilt laten uitvoeren. Hoe fijn is het dan dat je tijdens de bouw zo weinig mogelijk hinder ondervindt en dat jouw huis al snel als een thuis voelt. Bijvoorbeeld door het gebruik van mooie materialen, het geleverde vakwerk en een prettige communicatie met de bouwers. Dit bevordert allemaal jouw thuisgevoel en dat is wat wij willen bereiken.

Niet alleen in je woning wil je je thuis voelen, ook op je werk, op de sportclub en op vakantie is het thuisgevoel belangrijk. Dit doel hebben we dan ook altijd voor ogen als we een vakantiewoning bouwen, een verbouwing doen in een bedrijf of sportclub. Zeker bij bedrijven die doorwerken tijdens een verbouwing is het belangrijk dat er snel en efficiënt gewerkt wordt.

Het creëeren van het ultieme thuisgevoel doen we met ons ‘bouwers’ team sinds 1980. In het begin was dit voornamelijk in de regio, nu is dat in heel Noord Nederland. We werken net zo graag aan een kleine verbouwing als aan een groot project. Hierbij staat altijd voorop dat we ons verbinden met partijen die hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat de klant zich thuis voelt.

 

Renovatie

Heeft jouw droomhuis een renovatie nodig? Bijvoorbeeld om je huis een update te geven, aan te passen aan je huidige gezinsituatie of om onderhoud te plegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: onze vakmannen zorgen dat de renovatie perfect en efficiënt uitgevoerd wordt. Zo kun je weer snel genieten van jouw thuis zonder hinder te ondervinden van de renovatie of verbouwing.

Lees meer over renovatie

Recente projecten