Niet zomaar een bouwer.

Wil je nieuw of (ver)bouwen? Maak je klaar voor het meest intensieve, slopende en fantastische project ooit! Ben je daar klaar voor? Gelukkig zijn wij Hekstra, niet zomaar een bouwer. Maar wel jouw rots in de branding die je op de moeilijke en belangrijke momenten ondersteunt.

Als je nieuw gaat bouwen of je huidige woning gaat verbouwen, dan geldt er vaak één ding: het moet goed en het liefst in één keer. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn, daarom gaan we eerst op zoek naar jouw diepste verlangen, dromen en wensen. We denken graag met je mee en geven advies om dit tot een ‘thuis’ om te toveren. We gaan de uitdaging niet uit de weg en komen met oplossingen die je eerder misschien nog niet tot de mogelijkheden zag. Maar we willen je ook kennis laten maken met andere materialen. Laat je inspireren.

We zijn van toegevoegde waarde vanaf het moment dat je jouw wens bij ons op tafel legt, tot het moment dat je – bij wijze van – je beddengoed mee kan nemen om de eerste nacht je in nieuwe huis door te brengen. We laten je niet zwemmen in alle moeilijke en belangrijke momenten, zoals de ‘waar-komen-de-stopcontacten’ en ‘welk-deurkrukken-passen-het-beste-bij-de-plinten’ momenten. Wij willen het beste voor jou en pakken je dus bij de hand. We gaan het avontuur samen aan, we bouwen samen aan jouw thuisgevoel.

Meekijken hoe het er aan toe gaat bij de bouwers? Bekijk dan deze video!

Samen bouwen?

Denk jij ook dat wij van toegevoegde waarde zijn in jouw nieuwbouw- of verbouwproject? Laten we samen ontdekken wat de beste werkwijze voor jou is. Romke helpt je hier graag bij. Hij kan als de beste met je meedenken en jouw wensen boven tafel krijgen.

Laten we kennismaken Doe mij maar een offerte

NIEUWBOUW


Heb jij een kaal stuk grond en wil je daar de woning van je dromen op laten zetten? Jouw thuis, jouw plek en precies zoals je het wil. Zullen we samen het avontuur aangaan en samen gaan bouwen?

RENOVATIE


Verandert er iets in je leven, maar is de huidige plek waar je woont al jouw droombestemming? Wij denken graag met je mee in de opties van ver- of aanbouwen, dan is er namelijk veel mogelijk! Vaak zelfs mogelijkheden, die je zelf nog niet ziet.

 

 

INTERIEURBOUW

Heb je een op-maat-wens? Zoals een kastenwand, een trendy winkelinrichting, een balie in een kantoorpand of een bar in je mancave? Naast complete woningen zijn we ook niet vies van een mooi stukje interieurbouw. Het maakt vaak jouw thuis helemaal af!

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: