Wij zorgen dat jij je thuisvoelt onder jouw rieten dak!

meer dan 80 jaar vakmanschap

Rietdekkers

Wonen of vakantie vieren onder een rieten dak geeft je een warm thuisgevoel. Een huis krijgt door een rieten dak meer uitstraling maar, naast mooi is een rieten kap vooral ook duurzaam. De isolatiewaarde is namelijk enorm hoog: een goed geïsoleerd rieten dak houdt het huis zomers lekker koel en ‘s winters heerlijk warm. Eeuwen geleden waren het vooral boerderijen en molens die voorzien werden van rieten daken, tegenwoordig ook veel woningen en gebouwen. Daarbij zien we de meest uiteenlopende vormen en constructies.

Ons bedrijf begon 85 jaar geleden als rietdekkersbedrijf. Niet alleen deze jarenlange ervaring als rietdekkers maakt ons expert, ook het feit dat een aantal Hekstra’s en collega’s zelf in huizen met rieten daken wonen. Daardoor weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat er uitsluitend hoogwaardig materiaal wordt toegepast door vakmannen. Dat in combinatie met goed onderhoud zorgt voor een extra lange levensduur.

Onderhoud

Ben je trotse eigenaar van een huis met een rieten dak of wordt je dat binnenkort? Dan weet je waarschijnlijk dat een rieten dak meer onderhoud vergt dan andere daken. Met de juiste tips en ons onderhoudsprogramma heb je extra lang plezier van jouw rieten dak.

Met een onderhoudscontract houden wij de conditie van jouw rieten dak in de gaten. En is jouw rieten dak door ons gelegd dan betekent het afsluiten van een onderhoudscontract garantie op het dak voor de komende 10 jaar.

Lees meer over onderhoud