Niet zomaar een vakman
in prefab.

Wie speelde er vroeger niet met hout of heeft een hut gebouwd in het bos? Juist, iedereen toch? Wij ook en onze liefde voor hout is er nog steeds! Vroeger leerden we spelenderwijs samenwerken en ontdekten we de kracht van hout. Die kennis hebben we meegenomen naar nu en hebben we onze eigen prefab afdeling opgezet. Want prefab, dat is een krachtige bouwstructuur waarmee je letterlijk alle kanten mee op kan.

Hout is het meest natuurlijk bouwmateriaal waar je aan kan denken. Het heeft een goede isolatiewaarde en is flexibel. Wij werken er als echte bouwers graag mee en daarom hebben wij onze eigen prefab afdeling opgezet. Prefab, ook wel houtskeletbouw (HSB), is een manier van bouwen waarbij we constructies van hout in de werkplaats maken en op de bouwplaats in elkaar zetten. Zo is de klus snel geklaard.

 

Meer weten?

Denk jij aan prefab constructie voor je nieuw- of aanbouw? Wil je weten wat alle mogelijkheden zijn binnen deze manier van bouwen? Laten we eens kennis maken om te bespreken of de optie prefab goed bij jouw vraag past. Neem contact met ons op, we helpen je graag!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: