Echte winnaars zijn de verliezers
die nooit opgeven

‘’De echte winnaars zijn de verliezers die nooit opgeven.’’ In iedereen zit een winnaar. Het is een kwestie van willen. Zowel in het leven als in sport, als in werk. Wij willen dat iedereen dit bij zichzelf ontdekt en ervaart. Daarom sponsoren wij met trots de volgende sportverenigingen:

V.V de Wâlden

V.V de Wâlden is een op 1 septemebr 1946 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Damwâld. Een voetbalclub voor jong en oud.

K.V W.I.K ‘34

K.V W.I.K ’34 is een kleine korfbalvereniging met ca. 100 spelende leden. Een sport die we graag zien blijven bestaan en dan ook graag ons steentje in bijdragen.

Zv Livertas

Zv Livertas is een zaalvoetbalvereniging uit Damwâld. De voetbalclub is nog maar recent en is opgericht in 2019. Het eerste vrouwenteam speelt zelf in de eredivisie. Libertas VR2 in de hoofdklasse. Wij vinden het fantastisch om te zien dat deze vrouwen hun plek in de voetbalwereld weten te veroveren.

hier staat niks

Geel Wit Ameland

Geel Wit is de voetbalvereniging van Ameland en is opgericht op 9 mei 1934. Ze hebben op dit moment 3 herenteams, 2 vrouwenteams en 8 jeugdteams. Sinds 2022 zijn wij sponsor van Geel Wit Ameland. We konden natuurlijk niet achterblijven om deze club te sponsoren aangezien Ameland onze ‘favoriete’ werkplek is en we hier veel mooie projecten (hebben) mogen doen. Rondje Ameland? Je ziet veel rieten daken van ons spotten! En daarnaast nu dus ook een sponsorbord langs de kant van Geel Wit.

hier staat niks

Skûtsje Ebenhaëzer

Het wedstrijd skûtsje van Dokkum, de Ebenhaëzer. Sinds 2017 het skûtsje van Dokkum. Wij zijn trotse sponsor om ook deze oude ambacht in stand te houden waar we groot voorstander van zijn. ‘’Jaarlijks wordt er door een groep vrijwilligers veel werk verricht om het schip in goede conditie te houden. Echter al dit harde werken zou onmogelijk zijn zonder de hulp van al onze sponsoren en particulieren die ons schip een warm hart toedragen.’’ Aldus de organisatie.

hier staat niks

Broeksterboys

Voetbalclub Broeksterboys is een relatief grote club in de regio. De club werd in 1950 opgericht. Inmiddels telt de club heel wat leden in alle leeftijdscategorieën. Hekstra pronkt vol trots op de wedstrijdshirts van de dames en op de trainingspakken van de jeugd. Zo ook de jongste generatie; Ferre Hekstra!

Sponsoring Hekstra

sponsoring Hekstra

hier staat niks

World Servants Damwâld

Actiegroep World Servants Damwâld ging in juli 2022 bouwen aan een kleuterschool in Oeganda. Drie weken lang bouwden zij aan een prachtig gebouw waar de gemeenschap lang van kan genieten. Daar dragen wij graag een steentje aan bij! Arienne Castelijn: ”Inmiddels zijn wij al weer een aantal weken terug vanuit Oeganda. Mede door Hekstra konden wij deze onvergetelijke, mooi reis maken! We hebben zo enorm genoten van de mensen daar, het bouwen, de omgeving en het kinderwerk!”

hier staat niks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: