wij zijn hekstra

Met inmiddels de vierde generatie aan het stuur, zet het familiebedrijf zich succesvol voort. Binnen Hekstra staat het ultieme thuisgevoel centraal, voor jou als klant, voor onze partners waar we nauw mee samenwerken en voor ons personeel. Niets zo belangrijk voor Hekstra dan dat iedereen zich thuis, veilig en vertrouwd voelt.

Met inmiddels de vierde generatie aan het stuur, zet het familiebedrijf zich succesvol voort. Binnen Hekstra staat het ultieme thuisgevoel centraal, voor jou als klant, voor onze partners waar we nauw mee samenwerken en voor ons personeel. Niets zo belangrijk voor Hekstra dan dat iedereen zich thuis, veilig en vertrouwd voelt.

 

Het ultieme thuisgevoel

Thuis, de plek waar je je vertrouwd en veilig voelt. De plek waar je altijd weer terugkomt, na een werkdag of vakantie. Voor de één voelt dat weer anders, dan voor de ander. Het begint allemaal met de vraag: “wat is voor jou het ultieme thuisgevoel?” Of dit nu nieuw bouwen of verbouwen is. Wij willen samen met jou bouwen aan dat ultieme thuisgevoel. We willen niet alleen een thuisgevoel creëren voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons personeel.

 

 

 

Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en plezier beleven. De plek waar je werkt is een groot onderdeel van je leven. Wij willen die plek als een thuis laten voelen voor onze medewerkers. Als één grote familie, waar we lief en leed met elkaar kunnen delen, maar ook samen trots kunnen zijn op wat we gerealiseerd hebben.

 

Wij zijn anders.

We doen het graag op onze manier. Wij zijn een onderdeel in jouw bouwproces naar jouw thuis. We zijn hier in graag van toegevoegde waarde. Wij stappen binnen op het moment dat er een droom en een wens ontstaat en laten pas los als je het beddengoed mee kunnen nemen om in je nieuwe huis te trekken. We doen zaken vanuit het hart. Zo bouwen wij niet een huis van stenen of hout. Wij bouwen jouw nieuwe thuis.

hier staat niks

 

Wij zijn meedenkers.

Het realiseren van een thuisgevoel vergt inlevingsvermogen en samenwerking. Wij verbinden alle partijen met elkaar om uiteindelijk van een huis een thuis te maken. Dat begint al met onze vier disciplines: rietdekkers, dakmeesters, bouwers en prefab. Samen hebben we een breed scala aan vakmannen. Door samen te werken zetten we ieder in zijn/haar kracht en kunnen we met elkaar meedenken. Wij leven ons in en denken mee in welke partners/leveranciers mee kunnen helpen aan het realiseren van het thuisgevoel. Een architect die een plaatje van een exterieur neerzet, een interieurontwerper die mee denkt over loop- en zichtlijnen of een badkamer- en keukenspecialist die zorgt voor een maatwerk oplossing.

hier staat niks

 

Wij gaan voor uitdaging.

Stilstaan is achteruitgaan. Het anders doen dan anderen is iets wat ons onderscheidend maakt. We gaan graag de uitdaging aan. We hebben zo’n 60 vakmannen die meer kunnen dan we van tevoren denken. We ontdekken nieuwe wegen en bouwen zo aan onze mooiste projecten. We combineren onze fantasierijke geest met de ervaring die we hebben in ons vak. Dit resulteert in de meest prachtige nieuwbouwwoningen en verbouwingen. Oplossingen die een klant eerder niet tot de mogelijkheden zag, kunnen het antwoord zijn op de vraag. We ambiëren om het altijd anders te blijven doen. Wij ontdekken en vernieuwen en de markt beweegt met ons mee. Daarom zijn wij FSC®-gecertificeerd en denken we mee in duurzaamheid.

hier staat niks

 

Wij zijn menselijk.

We hebben aandacht voor elkaar. Een huis (ver)bouwen doe je niet vaak, tenminste dat is de bedoeling. Het is een grote kostenpost en vergt veel energie. Daarom geldt er eigenlijk één ding: het moet goed en het liefst in één keer. Alles draait hierbij om vertrouwen en aandacht voor jou. Wij vinden het belangrijk dat je je gehoord voelt, meegenomen wordt in het traject en ondersteund wordt bij de belangrijke beslissingen. Je staat bij ons centraal. Binnen Hekstra hanteren we dezelfde maatstaven. Onze werkcultuur bestaat uit betrokkenheid, aandacht en plezier. Iedere werknemer is even belangrijk. Van het achterhalen van de wens van de klant, deze om te vormen tot een passend ontwerp en het realiseren op de bouw.

Oplevering Mooi Blitsaerd Leeuwarden

Wil je meer over ons weten?

Hebben we je interesse gewekt? Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Wij gaan graag met je kennismaken om het over jouw ultieme thuisgevoel te hebben. Koffie? Of heb je liever thee?

Kom eens langs

Altijd al eens binnen willen kijken bij Hekstra? Kom gerust eens langs, dan laten we je graag ons domein zien! Graag eerst wel even bellen ;-)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: