NIET ZOMAAR EEN DAKMEESTER.

Meer dan 85 jaar geleden begonnen we als rietdekkers, maar tegenwoordig zijn we van alle daken thuis. Van pannendaken tot groene daken, wij streven altijd naar een dak dat bij jou en je woning past. Jij wilt toch ook een betrouwbaar en goed dak boven je hoofd? Laat ons als dakmeesters je daarbij helpen.

We noemen ons niet voor niets dakmeesters. Een dak heeft geen geheimen meer voor ons, wij hebben dus kennis in huis over welk dak dan ook. Onderhoud, isolatie of het vernieuwen van daken, wij doen het! Ons grootste belang is dat jij veilig en comfortabel kan wonen en daar hoort een goed dak bij. Naast daken van woonhuizen en vakantiewoningen, vind je onze dakmeesters ook vaak terug in projecten van woningverbetering. Dit zijn projecten waarbij we hele buurten opknappen, voor voornamelijk woningcoöperaties.

Heeft jou dak onderhoud nodig, wil je je dak isoleren of moeten er schoorstenen of dakgoten vernieuwd worden? Of we nu bij je thuiskomen of een groot project aanpakken. Beide keren vinden we het fijn om eerst even kennis te maken en de wensen te bespreken. Wat voor soort dak wil je, welke bijzonderheden zijn er en hoe gieten we dit in een planning. Zet de eerste stap naar je nieuwe dak, laten we kennis maken.

Even meekijken hoe het er aan toe gaat bij de dakmeesters? Bekijk dan onderstaande video.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: