Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Het is niet meer weg te denken uit deze tijd en dat moet ook niet. Duurzaamheid is verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst en voor de volgende generatie. We willen toch allemaal bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen? Wij ook.

Duurzaamheid is een breed begrip, in onze ogen is bijvoorbeeld duurzaam ook een prachtig ontworpen woning waarvan je over 100 jaar weet dat het een rijksmonument zal worden of dat je binnen je bedrijf aandacht hebt voor de sociale dingen, waaronder gezondheid.

Hoe dan ook, belangrijkste is dat we ons bewust zijn op het aspect duurzaamheid. We laten liever zien wat we doen en nemen gewoon de stappen die we moeten nemen. Wij werken duurzaam wat binnen onze macht ligt en je mag erop vertrouwen dat we altijd het beste voor hebben met onze wereld.

 

Wil jij duurzaam bouwen?

Staat duurzaamheid op jouw prioriteitenlijstje en wil je jouw nieuwe woning, aanbouw of dak zo duurzaam mogelijk bouwen of vernieuwen? Laten we eens met elkaar in gesprek gaan over jouw wensen en de mogelijkheden die daar bij passen.

Maak een afspraak met Romke