1.000.000ste Renault Trafic voor Hekstra

Onlangs rolde de miljoenste Renault Trafic uit de fabriek in Sandouville, Frankrijk. Uitgerekend wij van Hekstra kochten deze bus via ABD Renault en daarom viel er een uitnodiging bij ons op de mat om naar de fabriek in Frankrijk te komen. De sleutel werd daar persoonlijk aan ons overhandigd.

Op 23 mei reden we naar Frankrijk om een rondleiding te krijgen van de CEO van Renault. De productie werd vijf minuten stilgelegd, speciaal voor de rondleiding. Er waren ruim 30 fotografen aanwezig om de sleuteloverdracht vast te leggen. De foto’s gaan inmiddels de wereld rond, ze zijn gepubliceerd op vele kanalen. Natuurlijk zijn ze ook te bewonderen op de website van het bekende magazine Autoweek.

Het is overigens niet de miljoenste Trafic ooit gebouwd, maar de miljoenste die in deze fabriek is gebouwd. Het duurde zo’n negen jaar om deze mijlpaal te bereiken. Het is een mooi feestje voor de werknemers in Sandouville, maar ook voor ons! “Het was een bijzondere trip”, vertelt Romke Hekstra. “Het is bijzonder om het proces te zien in de fabriek en de mensen te ontmoeten die deze auto’s maken. Ik had ook meteen een klik met de CEO. Wij zijn namelijk naast bouwers, ook trotse rietdekkers en hij bleek een huis in Parijs te hebben mét een rietendak!”

 

Miljoenste Renault Trafic

Miljoenste Renault Trafic

Miljoenste Renault Trafic

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: