Hekstra bouwt StadsDock

Hekstra is trots om de bouw te kunnen aankondigen van 10 prachtige, stoere en eigentijdse woningen aan de Dokkumer Ee. Het Stadsdock. Hier wil je wonen! Wonen aan het water, met een eigen aanlegsteiger aan je riante tuin. Via de Dokkumer Ee en de Alde Sylsried vaar je zo de historische binnenstad van Dokkum binnen. We zijn trots dat wij deze 10 gezichtsbepalende, stoere en eigentijdse dock-woningen aan de Dokkumer Ee gaan bouwen.

Modern bouwen met oog voor historie

Met dit project laten we zien wat Hekstra in huis heeft. Kwaliteit, creativiteit en vakmanschap. Modern bouwen met oog voor het historische karakter van de stad. Bovendien bouwen we niet alleen de woningen, we zorgen er ook voor dat de koper vanaf het moment van de koop tot het ontvangen van de sleutels uitstekend door het hele traject wordt begeleid.

De ruime, geschakelde woningen staan op royale kavels en hebben een robuuste en eigenzinnige uitstraling met respect voor de omgeving. Een modern maar landelijk karakter dat perfect aansluit met de unieke locatie aan de entree van Dokkum.Uiteraard met alle duurzame voorzieningen die je in deze tijd mag verwachten van een nieuw huis. En met de kwaliteit die je mag verwachten van een woning die gebouwd is door Hekstra.

Samenwerken
Voor dit project werkt Hekstra opnieuw samen met Zwanenburg Projecten. De band tussen Romke Hekstra en Erik Zwanenburg gaat al jaren terug. Erik Zwanenburg: “Ik ken Romke Hekstra al jaren persoonlijk. We hebben in het verleden al veel samengewerkt en dat geldt ook voor onze teams. Hierdoor weten we precies wat we aan elkaar hebben en ben ik er van overtuigd dat we iets unieks gaan bouwen in Dokkum.”

Lees meer op de project website stads-dock.nl of bekijk de website van Zwanenburg Projecten.

Stadsdock Dokkum | Bouwer: Hekstra

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: