Onze eigen prefab afdeling: een groot succes!

Naast de afdelingen Bouwers, Rietdekkers en Dakmeesters hebben we in 2018 onze afdelingen uitgebreid met een eigen Prefab afdeling. Nu, drie jaar later, kijken we met een glimlach terug op deze vernieuwende stap. “Wat een groot succes!”

Met onze eigen afdeling zijn we niet meer afhankelijk van levertijden en hebben we borging van de kwaliteit die we willen afleveren. We zijn echte mannen van hout, dus dit past ook bij ons. De prefab afdeling ondersteunt nu de bouwers en dakmeesters. Denk aan volledige nieuwbouwwoningen of aanbouw, maar ook dakrenovatie en de vele dakkapellen die we al hebben gemaakt.

We werken veel met hout, maar vinden het ook belangrijk om te werken aan onze duurzaamheid. Als één van de kleinste bouwondernemingen hebben we het FSC-keurmerk®. Door FSC te gebruiken, dragen we bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. We willen toch allemaal blijven genieten van onze bossen, maar ook van natuurlijke houten producten?

Met prefab kun je flexibel en snel bouwen, maar het heeft ook een aantal duurzame voordelen. Het is energiezuinig, brandveilig en kostenbesparend. Als je kiest voor prefab, dan kies je voor comfort. Dat komt door de hoge isolatiewaarden en een gezond leefklimaat. Hout ademt namelijk goed en heeft daardoor een positief effect op de luchtvochtigheid in de woning.

Na drie jaar kijken we trots terug op deze ontwikkeling. Wil jij meer weten over de mogelijkheden met prefab? Laten we eens kennismaken.

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: