Op avontuur bij het Wylde Pad in Twijzelerheide

Het Wylde Pad, een bijzonder én mooi project. Met de kop op TV en slapeloze nachten over deadlines die wel of niet werden gehaald. Maar, het is af en we hebben de opening groots gevierd. Precies op het juiste moment haalden we een fantastisch eindresultaat en wij zijn trots dat we een onderdeel mochten zijn van dit prachtige avontuur! We blikken nog even terug op onze “15 minutes of fame”.

Ondernemers en bekende koppen op Instagram Willem en Rachel van Sas en Martijn Manschot kochten begin 2021 het idyllische vakantiepark aan de rand van Twijzelerheide. Het begon allemaal met een droom, een plaatje dat ze voor ogen hadden en dat moest gerealiseerd worden op dit vakantiepark. Eén ding was zeker: alles moest van top tot teen aangepakt worden. NET5 vond het blijkbaar ook wel een interessante droom, want deze drie ondernemers werden zeven weken lang gevolgd voor het TV-programma: “Bouw je droom: Het Wylde Pad”.

 
Tijdens het programma werd duidelijk dat ze goede aannemers uit de buurt zochten. Wij weten zeker dat jij toen ook aan ons dacht. Zij gelukkig ook! We mochten langs komen, onze mening geven, meedenken, plannen overhoop gooien, maar uiteindelijk ook meewerken. We hebben de pui van de evenementenzaal en de pui van het washok gerealiseerd en in samenwerking met DeckX Bamboo de terrassen mogen aanleggen.

Willem, Rachel en Martijn, hartelijk bedankt voor deze fantastische samenwerking en we wensen Het Wylde Pad heel veel succes. Op naar een fantastisch avontuur! Wij zijn ondertussen ook wat gewend aan camera’s, dus mocht iemand nog een leuk programma weten? Wij houden ons aanbevolen ;-).

 


“Het Wylde Pad biedt voor ieder wat wylds. Eenmaal hier, wil je nooit meer weg. Bij aankomst op Het Wylde Pad voel je het meteen: dit is heaven on earth. De perfecte plek om te onthaasten en te ont-moeten. Om te ontspannen en te ontdekken. En vooral om te genieten. Een prachtig toevluchtsoord voor volwassen wylde ones en kleine wylderikken. Waar niets moet en alles mag.

Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Hier slaap jij net zo goed als thuis. Of zelfs beter. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De huisjes zijn optimaal gestyled. Luxe en comfort in een hippe jas. Meer weten? Kijk ook eens op www.hetwyldepad.nl”

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: