Romke gaat knokken!

Nieuw jaar, nieuwe kansen.

In 2023 bokst onze eigen Romke voor Stichting Hartekind tijdens het ‘Knokken met je hart‘ evenement. Een hele uitdaging! In drie maanden tijd wordt hij klaargestoomd voor drie pittige rondes boksen tijdens het evenement tegen één van de andere aangesloten boksers. 

“Als vader van drie geweldige kinderen moet ik er niet aan denken dat er iets met hun gezondheid zou zijn”, vertelt Romke. “Door de verhalen van ouders wiens kinderen kritiek in het ziekenhuis hebben gelegen weet ik dat Stichting Hartekind ontzettend belangrijk werk verricht en dat het ingezamelde geld op de juiste plek terecht komt. Dit in combinatie met het sportieve gedeelte maakt Knokken met je Hart een mooi evenement.” Romke was vorig jaar als toeschouwer aanwezig, maar komt dit jaar als deelnemer. “Het is een mooie stok achter de deur om super fit te worden en een goed voorbeeld te geven aan m’n omgeving qua gezondheid. Kortom een mooie stoere uitdaging waarbij ik natuurlijk 100% voor de winst ga!”

Doneer aan knokken met je hart

Naast dat Romke keihard moet trainen, is het ook belangrijk dat hij geld ophaalt. Dit is overigens het grote doel van het hele evenement: geld ophalen voor Stichting Hartekind. Kindjes met een hartafwijking die in hun eerste levensjaren al zo hard knokken voor hun leven. Voor Bauke Lodewijk, oprichter van Stichting Hartekind, was dit de realiteit. Zijn zoontje Luc knokte en overwon. Door een succesvolle openhartoperatie heeft Luc weer een nieuwe kans gekregen, hij is 100% hersteld. Lees hier meer over de oprichting van Knokken met je hart.

WIN: 2x gala VIP tickets

Wil jij Romke helpen? Wil jij Stichting Hartekind steunen? Heel graag! Onder alle donateurs verloten wij 2x een gala VIP ticket voor het evenement op vrijdag 21 april 2023. Dit betekent dat je aanwezig bent tijdens het evenement en onderdeel bent van een VIP tafel. Een hele beleving! Wij kijken uit naar je donatie.

 

Bekijk hier hoe Romke wordt klaargestoomd voor de bokswedstrijden!

Even sfeerproeven? Bekijk hieronder de aftermovie van Knokken met je hart 2022

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: