We zijn begonnen in Blitsaerd!

We zijn begonnen met de bouw van Mooi Blitsaerd in Leeuwarden, waar we samen met Zwanenburg Projecten en Makelaardij Hoekstra maar liefst 41 vrijstaande, gelijkvloerse bungalows gaan bouwen. Afgelopen woensdag 6 oktober hadden we het gezamenlijke aftrap bouwmoment.

Het was een stralende dag. Een perfecte dag om voor het eerst je nieuwe buren te ontmoeten en de vordering van de bouw van jouw nieuwe woningen te zien. Het is een moment dat vele mensen altijd bij blijft en daarom koppelen wij daar graag een klein feestelijk moment aan om het te vieren!

Maar de voorpret begint al wat eerder. Twee weken van tevoren brengen wij bij alle kopers een fles wijn langs, ook wel de ‘wensfles’ genoemd. Het is de bedoeling dat deze fles weer zonder wijn meekomt naar het aftrap bouwmoment en gevuld met een mooie wens, tekeningen van de kinderen, confetti of foto’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er instoppen.

We zijn begonnen met fase één van Mooi Blitsaerd, dat betekent dat we tijdens het aftrap bouwmoment met de kopers van de eerste veertien woningen op de bouw stonden. Bijna iedereen was aanwezig met een goed gevulde wensfles. Deze mochten ze allemaal gaan begraven in de fundering van hun nieuwe woning. Met de enkels in de klein en een schop in de hand zagen we alle flessen in de fundering verdwijnen. Na deze heuse inspanning was het tijd voor een welverdiend hapje en drankje en om in gesprek te gaan met je nieuwe buren. Een gezellig moment waar we met een grote glimlach op terugkijken.

Wil je meer informatie over dit gezamenlijke project? Kijk ook eens op de website: www.mooiblitsaerd.nl

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: