Wij bouwen “Mooi Blitsaerd” in Leeuwarden!

Het wordt bijzonder wonen in dit nieuwe stukje Leeuwarden, aan de rand van de groene Bullepolder, op een wooneiland pal aan de Bonkevaart. We hebben het over Mooi Blitsaerd, een prachtige waterrijke en groene plek waar 41 vrijstaande, gelijkvloerse bungalows komen. En wie gaat dat bouwen? Hekstra natuurlijk!

Wij zijn trots dat we mogen bijdragen aan zo’n prachtig plan in samenwerking met Zwanenburg Projecten. De basis van dit plan zijn levensloopbestendige woningen, waarbij luxe en comfort perfect gecombineerd worden. De eerste fase start met veertien woningen, met allemaal een eigen ligplaats. Er is veel lichtinval en veel uitzicht, zo direct aan de finish van de Elfstedentocht.

Het plan is om de bewoners het uiterlijk van hun eigen woning te laten kiezen. Bijvoorbeeld uit hout, steen of een combinatie. Zo vind je binnen dit plan een gevarieerd beeld van verschillende woningen, elk met een eigen identiteit. Het is een uniek project, op een unieke locatie. Wij kijken uit naar het realiseren van Mooi Blitsaerd!

Wil je meer informatie over dit gezamenlijke project? Kijk ook eens op de website: www.mooiblitsaerd.nl

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: