Rieten daken op
recreatievilla's in
Delfstrahuizen

De watervilla’s zijn een prachtige uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie op en rond het water in Friesland.

Prachtig gelegen aan de rand van Delfstrahuizen, met een waanzinnig uitzicht over het Tjeukemeer. De onder architectuur gebouwde villa’s zijn voorzien van rieten daken, die bijdragen aan de authentieke en karakteristieke uitstraling van het park.

In het kort

Opdrachtgever Kontour Vastgoed
Locatie Delfstrahuizen
Jaar 2018

Omschrijving

In opdracht van Kontour Vastgoed hebben wij watervilla's aan het Tjeukemeer, middenin het mooiste watergebied van Nederland, voorzien van rieten daken.

De rietgedekte villa’s bevinden zich op ruime kavels en zijn op ruime afstand van elkaar gelegen. Ze bieden daarmee rust en privacy. De villa’s liggen stuk voor stuk aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Door de royale indeling, luxe afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen staan de villa’s garant voor een heerlijke tijd met familie en vrienden. Het hoge afwerkingsniveau is onder meer terug te zien in mooi afgewerkte wanden en plafonds, luxe inbouwkasten, strak schilderwerk en hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Details als hoge plinten, elegante houten trapleuningen en balustrades geven de villa een stijlvolle kwaliteitsuitstraling. Keuken en badkamers zijn gemaakt van sfeervolle, degelijke materialen en voorzien van alle gemakken.

Ruim opgezet en prachtig vormgegeven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: