Gelijkvloers wonen in Leeuwarden

Op 14 december 2023 is de laatste woning overhandigd aan de nieuwe bewoners. Dit betekent dat alle 41 woningen van het nieuwbouwproject ‘Blitsaerd’ zijn opgeleverd. Deze keer kijken we binnen bij Wolter en Gretha Lugtmeijer. Al 42 jaar woonden ze met plezier in onze hoofdstad. Met een blik op de toekomst hadden ze de wens om gelijkvloers te gaan wonen. Dat is gelukt met deze prachtige bungalow.

“We zijn erg blij met onze nieuwe woning! Het project sprak ons aan, omdat het een woning is waarmee wij klaar voor de toekomst zijn. Zowel dat het allemaal gelijkvloers is, als duurzaam. Daarnaast is het ook een prachtige locatie om te wonen”, vertellen Wolter en Gretha blij. “Het hele proces is soepel verlopen, dat is erg fijn!”

Als we vragen wat het mooiste moment was tijdens de bouw van hun nieuwe woning, antwoordt het stel: “Dat zijn er eigenlijk twee. Het eerste moment was toen we een wijnfles kregen, om op te drinken, maar ook om te bewaren. De fles moesten we namelijk vullen met een mooi wens en deze mochten we zelf begraven in onze fundering. Erg speciaal! Het tweede moment is natuurlijk dat we de sleutel kregen van onze nieuwe woning. Nu kan het woonplezier maar beginnen!”

Zwanenburg Projecten bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking tijdens het project!

De foto’s zijn gemaakt door @jellinadetmar

In het kort

Opdrachtgever Wolter & Gretha
Locatie Blitsaerd, Leeuwarden
Jaar 2022

Omschrijving

Met blik op de toekomst: gelijkvloers wonen op een prachtige locatie in Leeuwarden.

voordeur - bungalow

Blitsaerd nieuwbouw

nieuwbouw - woonkamer

nieuwbouw - badkamer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: