BOUW MEE AAN TIMMERDOARP DAMWÂLD!

Ken je nog die tijden van vroeger? Dat we hutten bouwden en daar dan ook nog in wilden slapen? We bouwden met al het restmateriaal dat we konden vinden de grootste en leukste hutten. Wij brengen deze herinnering van vroeger terug naar nu om de jeugd weer kennis te laten maken met timmeren, bouwen en creatief nadenken. Timmerdoarp Damwâld keert dit jaar terug naar ons prachtige dorp! Op 27, 28 en 29 augustus 2024 kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bouwen aan jouw eigen houten hut. Ga jij er dan met de eerste prijs vandoor?

 

.

VOOR WIE?

Timmerdoarp Damwâld is voor alle kinderen van groep 6,7 en 8 van de basisscholen in Damwâld. Je geeft je op met een groepje van maximaal 8 kinderen (minder mag, maar 8 is het leukst!) en 2 begeleiders die meehelpen met bouwen.

WAAR EN WANNEER?

Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus 2024 wordt er hard gewerkt en getimmerd van 08.30 tot 12.30 uur op het veld bij clubgebouw De Snûter in Damwâld. Elke dag sluiten we af met een gezamenlijke lunch. Op 27 en 28 augustus moet je je eigen broodtrommel meenemen, maar op vrijdag 29 augustus wordt de lunch voor je verzorgd.

EXTRA INFO

We zouden het heel leuk vinden als je met je team een leuke, creatieve teamnaam en thema verzint. Je mag ook verkleed komen in je eigen thema en jouw creatie daar aan koppelen. Het timmerdorp wordt op donderdag 29 augustus afgesloten met een leuke, sportieve activiteit van Team FRL van 13.30 tot ongeveer 15.30 uur.

Meld hier je team aan
    .

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief: