Nieuwbouw

Een eigen bouwkavel is als een leeg vel papier. Alle wensen, ideeën en dromen zijn mogelijk. Maar weet je wel waar je moet beginnen? Naast de grote vrijheid heb je ook te maken met praktische zaken als geld, planning en bouwvoorschriften. Bij Hekstra helpen we je jouw ultieme thuisgevoel te realiseren, maar denken we ook mee in de praktische zaken.

 

Wat is jouw ultieme thuisgevoel? En wat heb je daarvoor nodig? Samen maken we dit gevoel concreet en vertalen we dat in jouw nieuwbouwwoning. We dromen, tekenen, overleggen en creëren, met een architect van jouw keuze of één uit ons netwerk. We stoppen pas als we de juiste snaar hebben geraakt: jouw ultieme thuisgevoel.

Traditioneel, landelijk, modern of een duurzame schuurwoning? Binnen het realiseren van een nieuwbouwwoning zijn veel opties. En naast de buitenkant, heb je ook nog een binnenkant. Samen met onze partners zorgen we voor een plaatje van een exterieur en een goede basis aan loop- en zichtlijnen in het interieur. Door ons vakmanschap bouwen onze handen, wat jouw ogen willen zien. Zet je eerste stap naar je droomhuis, laten we eens kennismaken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: