Nog één week tot het boksgala Knokken met je Hart!

De spanning stijgt…

Nog één week is het zover! Over 7 dagen staat onze Romke in de ring tijdens het boksgala van ‘Knokken met je hart‘. Het is een hele uitdaging geweest, hij is in drie maanden klaargestoomd voor drie pittige rondes boksen tijdens het evenement op vrijdag 21 april 2023.

“Ik wil iedereen hartelijk danken voor zijn bijdrage”, vertelt Romke. “Het is fantastisch dat ik, maar vooral Stichting Hartekind zo gesteund wordt! Ik ben inmiddels koploper in het opgehaalde sponsorbedrag, dus eigenlijk zijn wij al een grote winnaar! Heel erg bedankt!”

Winnaars VIP-tickets
In het vorige nieuwsbericht maakten we bekend dat we 2x VIP-tickets zouden verloten onder alle donateurs. De VIP-tickets gaan naar V&H Dakbedekkingen. Zij zijn ondertussen al op de hoogte. Heel veel plezier bij het boksevenement.

De tegenstander
Het is inmiddels bekend dat Romke moet knokken tegen Rune Baas. Op de social mediapagina’s van Knokken met je Hart worden alle deelnemers voorgesteld door middel van een interview. Kijk daar vooral even rond om de deelnemers te leren kennen. Ga hier naar Instagram of Facebook.

Wij wensen Romke heel veel succes. Jij ook?
Wil je toch nog een bijdragen leveren? Dit kan nog tot 21 april 2023.

terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: